HTML

Nincs új a nap alatt...

2013.05.01. 21:00 Dety

..és ez is közhely. 

Azonban mivel csak egy átlag nő vagyok, még nem sikerült túl sok újat felmutatnom. Na a fiaim egyediek, és megismételhetetlenek. 

Szóval ma fényterápia volt soron.

Nem vagyok oda a napozásért, csakis víz mellett bírom, de azért időnként kifekszem, met barnán jobban mutat az ember. No meg vékonyabbnak is. Csak úgy feküdni is utálok, ezért beszereztem egy könyvet, valami sikerkönyvet állítólag. Éhezők diadala...hm...napozni pont jó volt. Olyan Hernádi feelingem volt, azaz nincs új a nap alatt.:)).

El kellene olvasnom a Szürke ötven árnyalatát is, de van aki lebeszél róla, és azért a kritikák sem egyértelműek. No persze, magamnak kellene véleményt formálnom. A probléma annyi, hogy nem tudom kölcsönkérni, a könyvtárban nincs meg. Pénzem meg könyvre....az nincs. 

Szóval fényterápia...nem volt rossz, le sem égtem, kicsit jobb a színem. A kedvem? nem annyira....egyedül egész nap.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://terapia50.blog.hu/api/trackback/id/tr825260408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása